Potkuriakselistot

Kysy tuotteistamme täältä!

Potkuriakselistot

CJR Potkurit

Yhdessä CJR:n kanssa autamme asiakkaita toimivan potkuriakseliston suunnittelussa ja potkurin valinnassa. Toimitamme potkuriakselistot kokonaisuutena 30:mm:stä aina 180mm:iin asti. CJR käsittelee jokaista kohdetta yksilönä ja jokainen potkuri valitaan huolellisesti veneiden kuormitukseen sopivaksi, useimmiten räätälöitynä ratkaisuna.

Jokaisen akselikoon turvallisuus varmistetaan laskennallisesti, jotta ne ovat luotettavia koko tuotteen eliniän ajan. Useimmat akselit on valmistettu Marinemet 25:sta, joka on voimakkaampi ja korroosiota kestävämpi kuin kirurginen ruostumaton teräs. Muita materiaaleja 316L: sta Super Duplexiin asti ovat saatavana tarvittaessa. Yleensä materiaalit ovat peräisin tehtailta, jotka CJR on nimenomaan valinnut niiden IACS-laatuvaatimusten täyttämiseksi.

Akselikoot ovat saatavana halkaisijaltaan 30 mm: stä 180 mm: iin ja jopa yhdeksän metrin pituisiin akseleihin. Akseleita voidaan valmistaa tavallisille kartiomaisille kiilauraliitoksille tai asiakkaan speksien mukaan.

Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää juuri sinun tarpeisiisi soveltuvista akselistoista!